SpongeBob en zijn Vrienden: Aanval van de Speelgoedrobots

25.00
4005209093712
1-5 werkdagen
+

In SpongeBob: Aanval van de Robots (Engelse titel: Nicktoons: Attack of the Toybots) heeft professor Calamitous een vuil plan. Om uitgeroepen te worden tot het allerbeste gestoorde genie in een spelprogramma maakt hij een leger van robots die levensgevaarlijke versies zijn van de belangrijkste personages uit de tekenfilms van Nickelodeon. Deze creaties noemt hij Toybots. De echte helden van Nickelodeon moeten professor Calamitous nu stoppen voordat hij zijn Toybots gebruikt.

Spongebob: Aanval van de Robots bevat levels in vijf verschillende werelden, waaronder Bikinibroek. Bovendien bevat de game elf speelbare personages waaronder natuurlijk Spongebob Squarepants, maar ook Danny Phantom, Timmy Turner, Jimmy Neutron en Patrick Ster. Deze personages hebben bovendien nieuwe mechanische vechtpakken met wapens die steeds beter worden. Ook hebben de personages speciale vaardigheden die ze in bepaalde gebieden kunnen tentoonspreiden. Zo kan Spongebob glijden met zijn enorme tong. Tot slot bevat het spel bonuslevels die met zijn tweeën te spelen zijn.

Dit spel is wel leuk, vooral als je van een beetje vechten houd. Het is een heel avontuurlijk spel. Je speelt spongebob of natuurlijke een ander poppetje van nickelodeon. En je gaat vechten tegen speelgoedrobots en moet er voor zorgen dat je aan het einde komt. Het spel begint niet snel te vervelen en is daarom ook wel erg leuk! Je speelt het spel ook niet zomaar uit maar moet er echt veel moeite voor doen!
Schrijf een beoordeling
winactie

Kijk ook eens bij...

10.00
Korting: 83%
3.00 0.50
0.50
Korting: 67%
3.00 1.00